S - kullen födda 3/2 - 2018

Airotkivs Louise

"Lisa"

Lisa är en mkt vacker hund med vackert huvud hon har  fin ögonfärg och inte minst den godmodiga  blicken som vi älskar hos våra labradorer. Hon är lugn och trygg älskar både stora som små. När hon arbetar är det med stark intensitet och målmedvetenhen,  hon ger aldrig upp och har en stark viltfinnar förmåga.

Capandus Skye Loch Bracadale "Frank"

Om jag skulle bli ombedd att beskriva Frank med ett enda ord får det bli – Balans!

Frank arbetar som apportör ca 3 dagar i veckan under säsongen.  I arbetet är han lugn och fokuserad vid sidan när det är dags för jobb arbetar han kraftfullt och effektivt men sänker tempot och höja intensiteten i näsarbetet och följer fint upp vittringen när han närmar sig viltet. 

Frank har ett mycket vacker huvud och den fina blicken som jag tycker är så viktig hos våra labradorer han är en stark balanserad och välbygd hund. Lite old fashion.

Hans mentalitet är det jag älskar mest hos honom han är trygg och väldigt stabil glad och positiv. Han har en go inställning till sin omgivning stora som små, två och fyrbenta, han är vänlig och öppen mot alla. Han gillar att sammarbeta och tar gärna kontakt. En hund som det är väldigt lätt att älska!

Han är Balanserad i alla delar i arbetet-exteriört- och mentalt.

// Catarina Svenningsson


Sture flyttar hem till

Mats & Helen i Slättåkra.

Sebastian flyttar till Connie & Carsten i Unnaryd.

Sixten flyttar hem till Annika i Veberöd.

Sigrid flyttar hem till Håkan & Yvonne i Västerhaninge

Här är valparna 2 veckor och helt bedårande.

(Klicka på bilderna för större format.)

Nu är valparna 4 veckor och helt ljuvliga!